Анализ на вашата аура и чакра

Установената показана аура измерва и оценява Вашите биоданни с помощта на биодатчика Biofeedback (обратна биологическа връзка). Информацията се анализира, обработва и съотнася с Вашето емоционално-енергийно състояние. Снимка на аурата и чакрата, представлява визуално и графично изображение на измерените биоданни.
Важно: системата не диагностицира физическите проблеми или болести в каквато и да е тяхна форма. За консултация и обработка на данните с терапевтични цели трябва да се обърнете към специалист. Тази програма е предназначена като помощен инструмент при усъвършенстването и контрола за използване в експериментални и образователни цели.

 Червеното колело показва размера на аурата в см.Това е показател за обема на енергията около човека.
razmer-aura
ГОЛЯМА, ШИРОКА АУРА (75-100):
говори за мощно излъчване, което могат да чувстват и другите. Използвайте харизмата и мощта на аурата за постигане на цели.

СРЕДНА АУРА (40-75):
излъчваната енергия е достатъчно мощна. Постигайте целите си, като увеличавате аурата, фокусирайте се над целите си по-силно.
МАЛКА АУРА (0-40): говори за ниска енергия Другите възприемат такъв човек като интроверт с низка физическа енергия.

 Размер на чакра/обзор на фигурата

7 главни енергийни центъра, чакри, придвижващи се по линия надолу по гръбначния стълб.
Форма, размер и интензивност на цвета при всяка чакра отразява физическите, емоционални, умственни и духовни състояния.
Кръглата форма на чакрата показва баланса на енергията или системата. Некръглите, размити изображения отбелязват дисбаланса на енергийния център. За по-детайлен анализ трябва да обърнете внимание на цвета и яркостта на всяка чакра. Препоръчва се да разгледате допълнителната литература.

1 Кръгла: балансирана, дейността е хармонизирана malka   Малка: ниска енергийна ефективност
oval Овална: лек дисбаланс  golyama-ovalna  Ярка: Балансирана с висока енергия
golyama Голяма: Висока енергийна ефективност  3 Тъмна: Ниска енергия, дисбаланс
Чакрата е под въздействието на стрес

Таблица по цветовете на чакрата

Графика разум-тяло-дух

Графика, показваща нивото на стрес/отпускане

Аура камера

Снимката от аура камера е единственото доказателство за съществуването на т.нар. индиго, виолетови и кристални хора. Чрез диагностиката на Вашите аура и чакри може да измери Вашето емоционално състояние, баланса на енергиите ин и ян, съотношението на Вашите дух-разум-тяло, качеството на релаксация, както и размерът на Вашите биополе и аура. Цветовият спектър показва Вашето духовно развитие, както и особености в интимната сфера, Вашите финанси, здраве, личностно израстване и др.

 
/