Снимка на аурата - анализ

"Света- това е огледало, и то връща на всеки
собственното му изображение "
(У. Теккерей)

Ние се опитахме да направим за вас анализ на аурата и чакрата възможно по най-простия начин.
Като цяло всичко, което виждате на снимката се анализира по очевиден образ. Да се сформира интуитивна логика на анализа е основна цел на създателя на системата.
Например, ако чакрата е с малки размери, това означава, че в нея нивото на енергията е ниско и обратно.
Или ако цвета на аурата около главата е тъмен, това говори за стресово състояние.

Осповен цвят на аурата/ цветотип на индивидуалността

Енергията на повечето хора вибрира в определен диапазон,  който представлява тип аура на
човека или цветотип. Значението на всеки цвят аура е първата крачка в провеждането на анализа.
Когато разберете основният цвят на аурата на човека, Вие ще можете на разкажете всичко за него: в какво вярва, да го опишете физически, емоционално, умственно и духовно състояние.

Форма на аурата

Идеалната аура трябва да бъде хармонична, кръгла и с балансирана форма. Всички области трябва да се еднакви по яркост и интензивност. Търсете области и петна, които са по- интензивни по цвят или по-големи по форма, а също и тези, в които цвета е различен от основния цвят. Ако виждате тъмни петна или други отличителни области в изображението на аурата, отнесет техният цвят с функцията (органи, части на тялото) на зоната.
Например ако виждате жълто-кафяво петно в областта на раменете това говори за проблеми с врата,областта на гърлото.

Размер на аурата

Голямата аура, разширяваща се почти до края на снимката, показва наличието на мощно енергийно поле.
Навярно такъв човек разпрострянява силни вибрации и другите ги забелязват. Неговата енергия е обширна. Малката аура показва по-съсредоточена енергия, навярно тя е на интроверт.
Жизнената енергия, вероятни е ниска. Това може да е свързано със стреса.

Яркост/Интензивност на аурата

Особенно значение има яркостта, интензивността и светлостта на цветовете на аурата.
Като правило ярките, сияещи цветове носят положително, хармонично значение. А тъмните и
мътни цветове - обратно.
Например: яркият червен цвят е свързан със силата на волята, високата енергия, действието. Тъмният и мътен свидетелства за физическо, емоционално и умственно напрежение.

Майсторството на управлението на аурата

Всеки има възможността да променя цвета на своята аура с течението на времето. Промените са свързани преди всичко с психическия и емоционален план. Те произтичат под въздействието на средата. Всеки от цветовете на аурата има няколко значения. За да бъдат оценени промените трябва да бъдат разгледани комбинациите от цветове, а също така и вътрешните трансформациите в определения цвят, във всяка от зоните.
Не съществува «добра» или« лоша» аура- те просто са различни. Даже ако аурата е тъмна и издава стресови състояние, Вие трябва да знаете, че изменението на модела на поведение и замисъла, например пречистването на разума от глупави мисли, води до повишение на показателите в областта разум - тяло - енергия.

Аура камера

Снимката от аура камера е единственото доказателство за съществуването на т.нар. индиго, виолетови и кристални хора. Чрез диагностиката на Вашите аура и чакри може да измери Вашето емоционално състояние, баланса на енергиите ин и ян, съотношението на Вашите дух-разум-тяло, качеството на релаксация, както и размерът на Вашите биополе и аура. Цветовият спектър показва Вашето духовно развитие, както и особености в интимната сфера, Вашите финанси, здраве, личностно израстване и др.

 
/