Свадхистана/ Пъпна чакра

svahСвадхистана в превод от санкрист означава "обител ". Нея също я наричат сексуална чакра.Тя е разположена в областта на таза, явява се център на емоциите, сексуалната енергия и творческите способности. Тя също е източник на сексуалност, удоволствие, чувство на плодовитост и полово влечение.

Свадхистана отговаря за осъзнаване на сексуалната привлекателност, за избора на сексуални партньори, за емоциите и асоциациите свързани с секса.
Когато сексуалната чакра работи хармонично, човек осъзнава своята вътрешна сила и е отворен за чувствата. Той има висока самооценка, не допуска манипулации и не принася в жертва, своята индивидуалност, на обществото. Той има здраво, логическо отношение към секса, не лишено от авантюризъм, любопитство и новаторство. Човек изпитва страст, която е стимул за живот и щастие. Когато чакрата е уравновесена, човек изпитва истински чувства по отношение на другите хора. Той е независим и в същото време разбира чувства на тези, които са до него, разглежда себе си като част от обществото.
Състоянието на неуравновесената сексуалност на чакрата може сериозно да повлияе на
способността на човек да устоява себе си и без колебание да следва своя път, който води към
лична реализация .Също така това се изразява в липса на радост от живота, умора, безпокойство и неудовлетвореност .
Свадхистана е свързана със следните органи на тялото: таз, лимфната система, бъбреците,
жлъчката, половите органи и всички течности, налични в организма: кръвта, лимфата,
храносмилателен сок, семенната течност.
Цвят на енергията - оранжев. Енергията на оранжевия цвят обезпечава продолжението на
рода.


gr2
Свръхактивност на чакрата: висока продуктивност, силна емоционална изразителност.

Балансирана работа на чакрата: средна продуктивност и емоционална изразителност

Лек дисбаланс на работата на чакрата: позитивни свойства на чакрата

Небалансирана работа на чакрата: чакрата е под въздействие на стрес.

Ниска енергия на чакрата: ограничениа емоционална изразителност. Трябва да обърнете внимание на творческите качества и способности.

Аура камера

Снимката от аура камера е единственото доказателство за съществуването на т.нар. индиго, виолетови и кристални хора. Чрез диагностиката на Вашите аура и чакри може да измери Вашето емоционално състояние, баланса на енергиите ин и ян, съотношението на Вашите дух-разум-тяло, качеството на релаксация, както и размерът на Вашите биополе и аура. Цветовият спектър показва Вашето духовно развитие, както и особености в интимната сфера, Вашите финанси, здраве, личностно израстване и др.

 
/